Gå videre til innhold
​Ny bærekraftsrapport: Löfbergs tar ansvar for mennesker og miljøet

Pressemelding -

​Ny bærekraftsrapport: Löfbergs tar ansvar for mennesker og miljøet

Allerede i 1992 vedtok Löfbergs sin første miljøpolicy. Siden deg gang har selskapet jobbet med konkrete mål og tiltak med tanke på bærekraftig produksjon, både der kaffen dyrkes og hjemme hvor den blir produsert.

I Löfbergs sin nye bærekraftsrapport kan du blant annet lese mer om at selskapet hadde rekordmange deltakere i sine utviklingsprosjekter for småskala produsenter, økt andelen sertifisert kaffe, halvert sin egen klimapåvirkning og at en større andel av emballasjen Löfbergs kjøper inn nå baseres på miljøvennlig plantebasert plast.

Emner


Kaffebrenneriet Löfbergs er et familieforetak som ble grunnlagt i 1906. I dag består vi av 350 kaffeelskere med tilholdssted i Nord-Europa og Canada. Vi deler samme pasjon for smak, trender og bærekraft. Vi omsetter for 1,9 milliarder svenske kroner og er en av verdens største innkjøpere av økologisk og Fairtrade-merket kaffe. Löfbergs er en del av Löfbergs Coffee Group som også eier varemerkene Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup, Kobbs og SuperBonobo.

Kontakter

Ulf Stensland

Ulf Stensland

Pressekontakt Administrerende direktør +47 480 313 00
Anders Thorén

Anders Thorén

Pressekontakt Head of Communications +46 703 55 64 22

Relatert innhold

Det er mye lykke i en god kaffe

Kaffebrenneriet Löfbergs er et familieforetak som ble grunnlagt i 1906. I dag består vi av 340 kaffeelskere med tilholdssted i Nord-Europa. Vi deler samme pasjon for smak, trender og bærekraft. Vi omsetter for 2,7 milliarder svenske kroner og er en av verdens største innkjøpere av økologisk og Fairtrade-merket kaffe. Löfbergs er en del av Löfbergs Group som også eier varemerkene Peter Larsen Kaffe og Kobbs.

Löfbergs

Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen
Norge